رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موتور خودرو‌ها با توجه به میزان مصرف بنزین تنظیم می‌شود | تنها نگرانی برای واردات خودرو تامین ارز است

  • کد خبر: ۱۷۸۵۹۷
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
موتور خودرو‌ها با توجه به میزان مصرف بنزین تنظیم می‌شود | تنها نگرانی برای واردات خودرو تامین ارز است
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بزرگترین کاری که در وزارتخانه به دنبال آن هستیم ارتقاء موتور خودرو‌ها با توجه به میزان مصرف بنزین آن‌هاست. ضمن این‌که توسعه خودرو‌های برقی را مورد توجه قرار داده‌ایم؛ تنها نگرانی که وجود دارد تامین ارز مورد نیاز برای واردات خودرو است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی‌آبادی امروز در حاشیه بازدید از فاز دوم نیروگاه سمنان در جمع خبرنگاران و در خصوص سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت برای واردات خودرو گفت: در تولید ارز کمتری استفاده می‌کنیم چرا که بیشتر هزینه‌ها ریالی است، ولی امیدواریم با توسعه صنعتی مبتنی بر صادرات بتوانیم جبران این بحث را داشته باشیم و نیاز را برطرف کنیم.

وی در خصوص ارتقاء موتور خودرو‌ها با توجه به میزان مصرف بنزین آن‌ها اظهار کرد: بزرگترین کاری که در وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال آن هستیم همین موضوع است. ضمن این‌که توسعه خودرو‌های برقی را مورد توجه قرار داده‌ایم چرا که این خودرو‌ها اساسا سوخت مصرف نمی‌کنند و می‌توان انرژی آن‌ها را از طریق نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و حرارتی با راندمان بالا تامین کرد و این موضوع یک راهبرد کلی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

به گفته وی برای بهبود راندمان خودرو‌های بنزینی نیز برنامه اساسی داریم اتفاق‌هایی که در خودرو‌های جدید نیز اتفاق افتاده این مساله را نشان می‌دهد و ما به سمت تولید با استاندارد‌های روز دنیا حرکت می‌کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: یک ماشین سایز اقتصادی می‌تواند چهار لیتر بنزین مصرف کند، اما یک ماشین با سایز بزرگتر مصرف بالاتری دارد آنچه مهم است تامین نیاز و تقاضا با توجه به استاندارد‌ها است.

علی‌آبادی در خصوص برنامه‌های در نظر گرفته شده برای تامین آب پایدار صنایع در استان سمنان گفت: اتفاقی که باید در استان‌هایی مانند سمنان بیفتد افزایش بهره‌وری آب است ما آماده مشارکت و بهره‌برداری مصرف آب در بخش کشاورزی هستیم تا بتوانیم آب را صرفه‌جویی کنیم و این آب را در اختیار صنایع قرار دهیم. با توجه به این‌که استان سمنان یک استان صنعتی است، باید تدریجا سهم بخش صنعت افزایش یابد.

وی با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای تامین زیرساخت‌های صنایع تصریح کرد: برای تامین زیرساخت با توجه به رشد صنعت باید به فکر تامین برق باشیم که در همین راستا تقریبا از دو سال گذشته تاکنون صنایع نیز تشویق به سرمایه گذاری در این بخش شده‌اند.

علی آبادی با تاکید بر این‌که با کمک صنایع توسعه خوبی را در طول دو سال گذشته در بخش برق شاهد هستیم، اظهار کرد: در سایر حوزه‌ها نیز این اتفاق محقق شده است.

وی با اشاره به کلنگ‌زنی تبدیل چهار واحد نیروگاه گازی سمنان به سیکل ترکیبی بیان کرد: واحد‌هایی که امروز کلنگ‌زنی شدند بدون مصرف سوخت می‌توانند نیاز صنایع کشور را تامین کنند که منابع مالی آن نیز توسط بخش صنعت تامین خواهد شد و اجرای آن نیز توسط گروه مپنا نیز خواهد بود.

به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت صنایع می‌تواند اطمینان داشته باشند که در یک برنامه جامع تامین برق آن‌ها صورت می‌گیرد. به زودی نیروگاه فولاد مبارکه با ظرفیت ۳۰۰ مگاوات و بعد از آن نیروگاه آلومینیوم المهدی را آماده خواهیم کرد. با توجه به این‌که همه تجهیزات نیروگاه ایرانی است، باید گفت که اتفاق بزرگی در حال رقم خوردن است.

وی با اشاره به ناترازی صنعت برق تصریح کرد: ناترازی صنعت برق هزینه‌هایی را برای کشور در بر داشته البته این ناترازی تنها در پیک تابستان است که با توجه به رشد صنعتی و تقاضای بیشتر باید اقداماتی برای تامین نیاز صورت بگیرد.

علی‌آبادی با اشاره به برنامه احداث ۱۰ هزار مگاوات توسط بخش صنعت اظهار کرد: برای هر ۱۰۰۰ مگاوات ۵۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری لازم است که در مجمع برای این ۱۰ هزار مگاوات پنج میلیارد یورو سرمایه لازم خواهد بود که توسط بخش صنعت تامین می‌شود.

صادرات و واردات دو اهرم برای توازن تولید و مصرف هستند که این سیاست در وزارت صنعت، معدن و تجارت در این دوره به صورت جدی برای تنظیم بازار اتفاق خواهد افتاد و تنها نگرانی که وجود دارد تامین ارز مورد نیاز برای واردات خودرو است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->